Har vært to dager på Lysebu. Det ble ganske lange dager, men også tid til å være sosial. Og så er det jo veldig fint der oppe!
På torsdag ettermiddag laget vi faktisk middagen vår selv! Vel, mesteparten, i alle fall. Kokkene sto selv for fininshen (de stekte blant annet fisken, siden skulle stekes bare ti sekunder før servering).
Masterchef Silje
Jeg og hun nye arkivaren laget fjellørret med saltkokte gulløyepoteter, majones med kjørvel samt fennikel og stekt minifennikel. Er ingen superfan av rød fisk, men dette var jammen godt :) Den første forretten laget ikke kokkene. Vår rett var nr. 2. Så kom reinsdyrhjerte med gresskar, deretter kalv med potetmos, stekt miniløk og saus, og til slutt ble det kokossorbet med kanelbakt ananas og karmellisert mørk sjokolade. Og så var det vin til alt. Blir både mett og sulten bare av tanken!
Det ble ganske sent, så da de andre dro i baren, tok jeg meg faktisk en lang gåtur siden jeg var så mett at jeg hadde vondt i magen!
Oslo by night
Veidirektør Hans H. Krag by night
Etter lunsj på fredag dro de fleste hjem, men noen av oss dro tilbake på jobb. Neste uke har jeg skole mandag til onsdag, lesedag torsdag og eksamen fredag, så jeg måtte få unna noen ting. Har faktisk vært 2.5 timer på jobb i dag også, slik at jeg slipper å stresse for mye de få timene jeg er på jobb mandag morgen (skola begynner etter lunsj).
Men nå er det faktisk helg! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar